Heerlijke salade variaties

Presenteer je salade extra bijzonderSalade presentatie tip

Gevulde appeltjes met Huzaren Salade

Dit heb je nodig:

  • Verpakking Ambachtelijke Keuken Huzaren Salade
  • Kleine hand appeltjes
  • Citroensap
  • Bieslook

Voor de garnering:

  • Bieslook

Een heerlijke fris zoete verrassing

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd van de appels het kapje af, maar houd zeker tot 1 cm van de rand over. Hol de appeltjes met een meloenboor of lepel uit en bewaar deze vulling. Zet de uitgeholde appels 15 minuutjes in de oven om zacht te laten worden. Laat ze dan even afkoelen. Snijd intussen de uitgeholde appelrestjes in blokjes en besprenkel deze met citroensap. Meng dat met de Huzaren Salade en gesneden bieslook. Vul de appeltjes met deze salade en garneer feestelijk met bieslook snippertjes. Eet smakelijk!